Contract transport

Contract transport

Wilt u uw transport ook efficiënt inrichten? Ontdek wat VD Logistics voor u kan betekenen, want contract transport betekent bij VD Logistics dat wij vanuit uw bedrijf een route krijgen toegewezen om uw producten volgens uw planning af te leveren. VD Logistics is hier de ideale partner voor. 

Volledige integratie in uw logistieke processen

Voor contract transport sluiten we een contract af waarbinnen wij een deel van de logistieke keten van onze klanten voor onze rekening nemen. Op die manier kunt u zich focussen op de bedrijfsprocessen en doen wij waar we goed in zijn: het verzorgen van uw transportketen. Op basis van jarenlange ervaring, diepgaande kennis van de logistieke sector en oog voor onze klanten bieden we met onze contract transport een goede oplossing die rust op kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen. We doen altijd een stapje extra voor onze klanten en garanderen hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening. Maar we zijn klein genoeg om flexibel te blijven en altijd de wensen van onze klanten centraal te stellen. Dit onderstreept onze persoonlijke en vakinhoudelijke aanpak. Als u zaken doet met VD Logistics, kunt u de volgende voordelen verwachten:

  • NIWO Gecertificeerd
  • Levering binnen 24 uur
  • Track and trace
  • Hoge kwaliteit en gunstige prijs
  • Maatwerk mogelijk, want geen uitdaging is ons te gek!

Binnen het contract transport kunt u bij VD Logistics ook terecht voor specifieke transportvormen, zoals koel transport, dag en nacht transport, klein vervoer, bulk transport en warehousing. Wilt u meer weten en de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan nu nog contact op en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte.