Dag en nacht transport

Dag en nacht transport

VD Logistics is specialist in het verzorgen van nachtelijk transport in de gehele Benelux en Duitsland. Doordat wij ladingen dag en nacht ophalen en afleveren, faciliteren wij een zeer korte supply chain voor bedrijven. Als u met VD Logistics zaken doet, dan kunt u iedere dag een vliegende start van uw bedrijf verwachten.

Uniek in 24/7 Transport

Overdag aangemeld, ’s nachts geleverd, ’s morgens direct aan de slag! Terwijl u van uw nachtrust geniet, levert uw vaste VD Logistics chauffeur uw producten af. Zijn er retourpakketten? Dan neemt uw VD Logistics chauffeur deze direct mee. Vóór 07.00 uur ’s ochtends zijn alle zendingen waar ze moeten zijn. Daar kunt u op vertrouwen. Ook voor maatwerkoplossingen bent u aan het juiste adres. Dit zijn de voordelen van VD Logistics:

  • 24/7 Dag en nacht transport
  • Altijd weten waar uw levering is via track and trace
  • Wij denken graag mee in maatwerkoplossingen
  • NIWO gecertificeerd
  • Hoogste kwaliteit en een gunstige prijs

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dag en nacht transport? Wacht dan niet langer en laat VD Logistics het 24/7 transport voor u verzorgen. Neem nu nog contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor dag en nacht transport, kunt u ook bij ons terecht voor specialistische diensten, zoals koel transport, klein vervoer, bulk transport en warehousing.