Groot transport

Groot transport

Groot transport is binnen de logistiek alle transport waarbij grote goederen worden vervoerd. Bij groot transport worden goederen voorverpakt op pallets meegenomen door een van onze voertuigen. Maar het is ook mogelijk om groot transport te laten verzorgen wanneer u losse onverpakte goederen heeft. Juist hier is VD Logistics in gespecialiseerd. Zo beschikken wij over kastentrailers en koeltrailer pallets en kunnen wij uw losse onverpakte goederen perfect voor u naar hun bestemming vervoeren.

Groot transport besteed u uit aan een specialist

Wanneer u gebruik maakt van groot transport voor het vervoer van uw goederen, is het aan te raden om dit te doen bij een gespecialiseerd bedrijf zoals VD Logistics. Met ruime ervaring en een uitgebreid wagenpark, kunnen wij u voorzien in verschillende soorten vervoersmogelijkheden, van het effectief vervoeren van matrassen door onze pers mogelijkheden tot aan de dubbele laadvloer. Wij zijn uw betrouwbare partner! Tevens kunnen wij u ook voorzien in Warehousing, Internationaal transport, Dag en nacht transport, Contract transport en Koel transport. Als u zaken doet met VD Logistics, dan kunt u de volgende voordelen verwachten:

  • Een efficiënte en flexibele routeplanning
  • Track and trace
  • Maatwerkoplossingen: geen uitdaging is ons te vreemd
  • Betrouwbare en dagelijkse service
  • Snelle doorlooptijden (binnen 24 uur mogelijk)

Met onze groot transport dienstverlening in Nederland en Internationaal maken wij het verschil voor onze klanten! Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact op.