Bedden en matrassen transport

Door de jaren heen hebben wij als VD Logistics ons gespecialiseerd op het gebied van bedden, boxsprings en matrassen. Alleen al het formaat van een bed maakt dat dit meer nodig heeft dan alleen een standaard behandeling. Ons complete logistieke proces is geoptimaliseerd, zodat deze producten op een goede wijze opgeslagen en getransporteerd worden.

Dagelijks bevoorraden wij tientallen filialen van diverse winkelketens in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij rijden iedere dag uit naar vele woonboulevards en andere adressen. Ook zorgen wij voor retail distributie bij particulieren thuis. 

Soms is alleen transport van A naar B niet voldoende. Misschien heeft uw zending meer aandacht of een extra behandeling nodig. Het toevoegen van ‘Value Added Services’ aan het begin, het midden of einde van het proces maakt het transport compleet. Op de manier zoals u dat wenst. Mocht er onverhoopt een bed of boxspring retour moeten? Dan is dit uiteraard geen probleem, wij kunnen ook het transport, op- en overslag van retourgoederen verzorgen. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om deze op passende wijzen af te voeren.

Met ons bedden en matrassen transport diensten maken wij het verschil voor onze klanten! Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact op.